"Dajcie mi Człowieka a paragraf się znajdzie.."Niestety tym parszywym hasłem kierowała się szanowna komisja dając p.Radkowi zielone światełko do legii.Bo ja się pytam gdzie jest definicja "obniżki formy..?Kto to stwierdza w rzeczonej komisji..

?Czy zasiada tam niepodważalny autorytet który to bez cienia wątpliwości to stwierdza?A jeśli wątpliwości są to czemu wydaje jednoznaczny-natychmiastowy wyrok?Podczas przerwy zimowej oglądalność meczów Wisły przez " szanowną komisję" była 100%

Wszystkie treningi z udziałem Rado przepraszam sława były?.Śmiem wątpić.Używa się jakiegoś argumentu,robi wał w biały dzień całkowicie olewając istotę zagadnienia.Bo jak Buffon broni dobrze 5 meczów albo 3 i puści szmatę to już jest obniżka formy czy słabszy dzień?Kto ma 100% pewność ze w następnym meczu znów nie wpuści babola?Szanowna"komisja" po prostu ośmieszyła się wydając wyrok tak szybko.Nie jest to poparte żadnym zasadnym argumentem wątpliwości wiele i NALEŻAŁOBY sprawę rozpatrywać roztropniej.Czemu dzieje się tak..?Hmm to samo pytanie zadaje sobie ja i wielu wielu moich znajomych choćby oglądając ostatnie mecze Wisły z legią (np."sędzia"
Jarzębak. ). Abstrahując już od relacji Pracodawca-Pracownik.Prawa i obowiązki.