http://www.90minut.pl/news/262/news2...ozwiazany.html
powiem wam tak,
nasz klub ma rację, dopóki ma z zawodnikiem ważny kontrakt może go wysłać do rezerw,
podam setki przykładów zsyłania do rezerw i rozczarowanych zawodników, którzy by jeszcze dopłacili do zerwania kontraktu, a tu pierwszy rodzynek z rozwiązaniem kontraktu?
sprawa jest jednak inna, Cierzniak pozywający nasz klub ma poparcie Legii która samym wizerunkiem i nazwą daje już gwarancje sukcesu (tylko w tych pseudo komisjach),
PZPN kolejny raz potwierdził że z Legią musi się liczyć (może chodzi o podlizanie dupy Wandzelowi z którym Boniek miał ostatnio spinę?) rozwiązując kontrakt zawodnika z dupy,
no bo mi wytłumaczcie, normalnie mu płacimy, a ten zrywa kontrakt bo jest w rezerwach?
prawda też taka że Legia potrzebowała bramkarza, bo wiedziała że Malarz to tykająca bomba, a że ma poparcie PZPN to wcale bym się nie zdziwił gdyby wyciągnęli ot tak Drągowskiego, nie wiem ku rwa może jakaś służba wojskowa?
mi to przypomina już wzmacnianie pozycji piłkarza ponad kontrakt obowiązujący z klubem,
zrywa kiedy chce, nie podając konkretnej argumentacji! bo to że gra w rezerwach do rozwiązania kontraktu w żaden sposób go nie upoważnia!