Revolver napisał(a):

Doceniam Twój wkład w dyskusję, ale wyjaśnij mi proszę dlaczego - mówiąc czysto teoretycznie - w tym całym cyrku choć RAZ zarząd nie mógłby zachować się przyzwoicie i rozsądnie, dlaczego Twoim zdaniem Moskal to głupota?
Głupotą to było wywalanie go bez żadnej opcji zapasowej i o tym już wszyscy doskonale wiedzą, więc może dla odmiany czas na jakiś krok, który pokaże, że mają w klubie jednak trochę pokory i wyobraźni.
|
Nie chciałem zaczynac tematu,bo na końcu pewnie skończyłoby sie porównywaniem składów jakie trenował i wyników Kazka sprzed lat....
Trener Kazimerz "Remis" Moskal,to nie trener dla tej drużyny
w tym momencie
Nie twierdze,ze błedem było Jego zwolnienie,a moze bardziej na pewno było błedem zamiana na Pawłowskiego,ale to nie jest dobry trener,dobry człowiek tak,kiedys dobry piłkarz tak,ale nie dobry trener dla Wisły,a szczególnie w tym momencie .
I to wcale nie chodzi o to,ze teraz ma lepszych piłkarzy,bo mysle,ze osiągnąłby więcej z tymi piłkarzami jakby został,ale nie wiecej niz naprawdę dobry trener teraz ,a nie sądze,ze jest to własciwa osoba do wyciągniecia druzyny z kryzysu.
Tyle ode mnie,koniec w tym zagadnieniu,nie musisz się zgadzać.