Wyświetl pojedynczy post
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.03.2016, 12:10
Do tego doprowadziła cała Polska piłka. Chore kontrakty, nie współmierne do umiejętności, robienie gwiazd przez Canal plus z każdego kto prosto kopnie piłkę, flesze, studia TV, lizanie się po fiutach itp. Zrobili w PL z piłkarzy bogów, którzy w skali europejskiej są na szarym końcu skali umiejętności.

Nawet jakby trenerem miała być sprzątaczka to oni powinni na 100% zapierdalać na treningach i nawet nie zająknąć się, że coś jest nie tak. Za kasę jaką otrzymują. Jak trener jest zły to i tak z tego zapierdalania chuja będzie więc niech się nie martwią, zostanie zwolniony.

Z tym traktowaniem przez Smude niech już nie będą też tacy delikatni. Jak kasuje 50k pln/msc to jak go Smuda po chamsku 1-2 o.......i, a Sadlokowi nie pozwoli wziać wolnego jak ten chce, a Malecki pusci pawia po treningu - nic im sie nie stanie. To nie są powody żeby kłaść cały klub i drużynę, bo pilkarzykowi o wybujałym ego (patrz akapit 1) nie spodobało się traktowanie przez trenera.

Moskala nie chce choć podobała mi się momentami gra. Ale zawsze w głowie zostają miłe wspomnienia, a nie pamięta się tego jednostajnego klepania do usranej smierci, ktore nie rokowało żadnego sukcesu z mocniejszymi rywalami. Tikitaka dla ubogich bez zadnej agresji i dynamiki. Plus Bahr, który tez dolożył cegiełke do aktualnego stanu motorycznego każdego z zawodników.

Smudy też nie chcę, gwarantuje pewien poziom, ale z nim druzyna nie zrobi kroku do przodu i to kolejna zmiana trenera w perspektywie kilku miesiecy.

Marzy mi się młody trener z charyzmą z PL lub zagranicy, który przyjdzie tu z całym sztabem, aparaturą do monitorowania, systemami, planem itp., dostanie pare lat pracy i będzie rósł razem z tym klubem (bo wiadomo, ze na takiego w pelni ukształtowanego kasy nie ma). Który podejdzie do tematu nowocześnie, kompleksowo tak jak to jest obecnie w trenerce na swiecie.
Ostatnio edytowane przez nesta : 01.03.2016 o godz. 12:14.