Grzana napisał(a):

|
Bardzo dobrze, że wraca Smuda. Wychodzi na to że na tę szatnię trzeba właśnie takiego ogóra, który jak go wyjebią drzwiami to wróci oknem, ale na swoje postawi.
|
Rolą trenera jest trenowanie a nie zwalnianie prezesów czy rządzenie w klubie i stawianie na swoim. Smuda i jego EGO jest nas w stanie zatopić - wystarczy wspomnieć przygodę z SSV Jahn Regensburg i owe sławne tłumaczenie degradacji.
Cytat:
|
Skoro, gdy przejmował klub, który zajmował ostatnie miejsce w lidze i on zostawił ten klub na ostatnim miejscu, to ani z nim nie awansował, ani nie spadł
|
Jestem jakoś skrajnie sceptyczny co do tej kandydatury, ale widze że chwycił klub za szyje i nie puści.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA