Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.03.2016, 12:01
Grzana napisał(a):Wyświetl post
Bardzo dobrze, że wraca Smuda. Wychodzi na to że na tę szatnię trzeba właśnie takiego ogóra, który jak go wyjebią drzwiami to wróci oknem, ale na swoje postawi.
Rolą trenera jest trenowanie a nie zwalnianie prezesów czy rządzenie w klubie i stawianie na swoim. Smuda i jego EGO jest nas w stanie zatopić - wystarczy wspomnieć przygodę z SSV Jahn Regensburg i owe sławne tłumaczenie degradacji.

Cytat:
Skoro, gdy przejmował klub, który zajmował ostatnie miejsce w lidze i on zostawił ten klub na ostatnim miejscu, to ani z nim nie awansował, ani nie spadł
Jestem jakoś skrajnie sceptyczny co do tej kandydatury, ale widze że chwycił klub za szyje i nie puści.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA