Wyświetl pojedynczy post
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.02.2016, 23:44
ALe kto tu na boga żyje przeszloscią? Tak jest nasza historia i tylko dzieki Cupialowi, jego pieniadzach i chyba prawdziwej miłości do klubu zaliczylismy piękny okres, obfitujący w ogromne jak na polskie warunki sukcesy. Owszem byly i błedy, trudno ich przez 20 lat nie popełniać..jednak to sprawa marginalna przy jego zaangażowaniu.

Zeby ubrać to w jakies ramy i się nie rozmywać, odpowiedz : kto ma zostac tym właścicielem? Ile ma przygotowac swoich milionow na sezon?
Bo chyba ogarniasz, że żyjemy w takim kraju, gdzie na piłce nie da się zarobić? Z pierwszej setki tyg. Wprost, kazdy by mógł sobie nas kupić, kazdy by mógł w.......ić setkę milionów i nawet by nie odczuł zmiany...a dlaczego tego nikt nie robi?

Na jakiej podstawie sądzisz, że zmiana właściciela to dla nas jedyne wyjscie? Bo z tego co ja widze, to tylko Cupial jest w piłce - wieczność.
Każda inna praktycznie zmiana wlasciciela w polskich klubach, skonczyła się degradacją lub likwidacją klubu.

Ciekawy jestem, czy masz jakieś poparcie swojej słusznej dla nas zmiany, czy tylko tak .......isz bez sensu i bez rozeznaniach w realichach?
Bo ja nie wierzę, że przyjdzie ktoś, jeśli do tej pory nie był zdeterminowany i postanowi utopić włąsne miliony w klubie, który nigdy nie przyniesie zysków. W klubie, który właścicielem jest tylko herbu i kart zawodniczyćh.

I bez obawy, Cupial na pewno zrobi wszystko, źeby Wisła nie spadła. Predzej bez niego, niz z nim to się stanie.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując