AgresywnyChomik napisał(a):

|
Czy ktos moglby wyjasnic czemu Tarasieiwcza pogonili z innych klubow zawsze mialem wrazsnie ze chlop ogarnial.
|
Z Zawiszy sam się wypisał, nie przedłużył kontraktu (liczył na Ligue 1, ale nie dostał żadnej oferty), w Koronie klub miał niepewną przyszłość i nie przedłużył kontraktu bo nie mógł zaoferować rozsądnych pieniędzy, teraz nieźle idzie mu w Miedzi, choć wbrew pozorom warunki do pracy ma co najwyżej średnie. A w Śląsku prawie spuścił klub, jednak pracował tam ponad 3 lata, więc pewnie po prostu brakło mu świeżości i pomysłów. Nie pamiętam, o co się rozeszło w Pogoni, wcześniejsze epizody raczej mało istotne, choć sam fakt wyciągnięcia Śląska z 3 poziomu do E-Klapy wygląda imponująco. Jak dla mnie mocno niedoceniany, choć Bogdan Zając też w sumie wygląda ciekawie. Nie wiem jednak, czy zamieniłbym taką ciepłą i dobrze opłacaną posadkę na takie bagno, jakim jest teraz nasz klub - można łatwo spaprać CV, choć jeśli będzie sukces to na pewno zostanie w pamięci kibiców - a jak dla mnie spokojne utrzymanie na 9-10 miejscu to będzie sukces patrząc na obecną formę.