|
Nie wiem co trzeba mieć w głowie, żeby proponować powrót Smudy czy zatrudnienie takich tuz jak Lenczyk czy Stawowy.
Czy wy KUR WA kibicujecie/ sympatyzujecie z tym klubem od wczoraj?!
Kim dla Was jest Smuda, Lenczyk czy Stawowy? Jeżeli trenerem dla Wisły to pogratulować, uścisk ręki i kop w dupę.
Przypomnę tylko:
Franciszek Smuda - pozwał Wisłę do sądu, pierrdolił takie smuty że się słuchać nie chciało. Prawdopodobnie stał za ściągnięciem Pawłowskiego do Wisły a Wy chcecie żeby taka kanalia wróciła na ławkę trenerską?
Orest Lenczyk - dinozaur jakich mało, proponuje poszukać jego cytatów na temat Wisły jak był trenerem sąsiadki, krótką macie pamięć, oj krótką.
Wojciech Stawowy - następny z drugiej strony Błoń...
Ja nie wiem, połowa z Was byłaby w stanie dać dupy za utrzymanie, byle wziął nas trener taki jak Smuda.
No chyba was pojebawszy już do reszty. Słońce wam przygrzało, czy za długo siedzicie przed komputerem..?
--------------
Nie wiem, który trener odważy się wziąć Wisłę w takim momencie w jakim jesteśmy teraz. Nieprzygotowana do rundy wiosennej, bez pomysłu, bez iskry, bez chemii między piłkarzami.. Zbyt duże ryzyko, niestety. Osobiście życzyłbym sobie Skorżę, ale obawiam się, że nie podejmie się tego zadania..
Zostaje zagranica, ktoś z trenerskimi jajami al'a Petrescu z władzą totalną.
Nowy trener potrzebowałby czasu, którego do jasnej cholery nie mamy.. Nic nie da się zrobić w dwa dni, w szczególności, siły, dynamiki czy motoryki..
Nadal zastanawiam się, co nasz sztab robił w tej Turcji..
Jesteśmy w dupie w której nie byliśmy od bardzo dawna. Teraz decyzja Cupiała pokaże, czy faktycznie zmierzamy do I ligi czy powołanie Pawłowskiego było tylko wypadkiem przy pracy.
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 29.02.2016 o godz. 15:55.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|