Wyświetl pojedynczy post
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.02.2016, 03:23
Markfire20 napisał(a):Wyświetl post
Zgodzę się ale zauważ, że teraz Cupiał za bardzo nie może Wiśle pomóc, a wręcz, tak samo jak TF, ciągnie ją w dół. Trzeba wiedzieć kiedy powiedzieć sobie "dość" i sprzedać swój klub. Na naszą obecną sytuację złożyły się złe decyzje nadprezesa dotyczące bezpośrednio Wisły oraz utrata znacznej części majątku przez Cupiała.
Gdzie ty żeś się chłopaku wykluł? Bzdury piszesz większe niż t.w.Bolek!

Ja tego nie zauważam, że wręcz teraz Cupiał i TF ciągną Wisłę w dół. Ba, jest chyba wręcz przeciwnie, bo to nasza Wisełka, wydaje się być kulą u nogi TF i Cupiała. Na nasze szczęście ta kula nie jest baardzo cięzka i jakoś sobie z nią radzą, zżyli się z tym ciężarem...

I..heh..co ty myślisz? Że Cupiał jebnie tym wszystkim i wystawi Wisłe na allegro? Dojdzie do wniosku, że w.......onych pieniędzy i tak TF nie odzyska a sam tak zbiedniał, że nie jest w stanie wpierdalac dalej milionów, by zaspokoic zapedy swoje i kibiców?
I co wtedy?
No ....a jak to co... pewnie znajdzie wielu chętnych arabów, ruskich, skośnych czy polskich bilionerów, którzy z przyjemnoscia utopią setki milionów, tylko po to, by...jeden idiota z drugim, miał swojego Zurawskiego i Szymkowiaka, miał swoje Schalke i Parme...miał swoją fete na rynku...bo tamtych czasów nie pamiętają, gdyż wpierdalali bebiko lub papierówki w przydrożnym rowie.

Ja wiem, że wielu by chciało zrzucić te ciężkie kajdany pana Cupiała z zmęczonej i wykorzystanej naszej Wisły. W ciemno zakłądam, że gdyby pojawił się na horyzoncie "król sedesów"...to krzyczeli byście - Cupiał, sprzedawaj!
- trochę póżniej...
"król sedesów" .......nął by ogromnego smierdzącego kloca w klubie, przykrył by dechą klozetową wydobywający się jebitny smród a następnie na koniec, spuścił by wodę wraz z naszym klubem.
Wrrrrróć!
A na koniec? No na koniec, to "król sedesów" wytarł by sobie wami dupę!
Ostatnio edytowane przez Dariook : 29.02.2016 o godz. 03:31.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując