Markfire20 napisał(a):

|
Zgodzę się ale zauważ, że teraz Cupiał za bardzo nie może Wiśle pomóc, a wręcz, tak samo jak TF, ciągnie ją w dół. Trzeba wiedzieć kiedy powiedzieć sobie "dość" i sprzedać swój klub. Na naszą obecną sytuację złożyły się złe decyzje nadprezesa dotyczące bezpośrednio Wisły oraz utrata znacznej części majątku przez Cupiała.
|
Gdzie ty żeś się chłopaku wykluł? Bzdury piszesz większe niż t.w.Bolek!
Ja tego nie zauważam, że wręcz teraz Cupiał i TF ciągną Wisłę w dół. Ba, jest chyba wręcz przeciwnie, bo to nasza Wisełka, wydaje się być kulą u nogi TF i Cupiała. Na nasze szczęście ta kula nie jest baardzo cięzka i jakoś sobie z nią radzą, zżyli się z tym ciężarem...
I..heh..co ty myślisz? Że Cupiał jebnie tym wszystkim i wystawi Wisłe na allegro? Dojdzie do wniosku, że w.......onych pieniędzy i tak TF nie odzyska a sam tak zbiedniał, że nie jest w stanie wpierdalac dalej milionów, by zaspokoic zapedy swoje i kibiców?
I co wtedy?
No ....a jak to co... pewnie znajdzie wielu chętnych arabów, ruskich, skośnych czy polskich bilionerów, którzy z przyjemnoscia utopią setki milionów, tylko po to, by...jeden idiota z drugim, miał swojego Zurawskiego i Szymkowiaka, miał swoje Schalke i Parme...miał swoją fete na rynku...bo tamtych czasów nie pamiętają, gdyż wpierdalali bebiko lub papierówki w przydrożnym rowie.
Ja wiem, że wielu by chciało zrzucić te ciężkie kajdany pana Cupiała z zmęczonej i wykorzystanej naszej Wisły. W ciemno zakłądam, że gdyby pojawił się na horyzoncie "król sedesów"...to krzyczeli byście - Cupiał, sprzedawaj!
- trochę póżniej...
"król sedesów" .......nął by ogromnego smierdzącego kloca w klubie, przykrył by dechą klozetową wydobywający się jebitny smród a następnie na koniec, spuścił by wodę wraz z naszym klubem.
Wrrrrróć!
A na koniec? No na koniec, to "król sedesów" wytarł by sobie wami dupę!