|
mam wrażenie, że kibicom, władzom klubu a przede wszystkim właścicielowi brakuje obiektywnej oceny rzeczywistości...
W pierwszej kolejności warto przypomnieć skład jaki miał Moskal, który to skład był zdecydowanie słabszy od obecnego (np. brak ławki rezerwowych) i jakie były stawiane przed nim wymagania np. puchary... Patrząc na obecne miejsce w lidze można śmiało powiedzieć, że wymagania były oderwane całkiem od rzeczywistości... a więc zwolniono trenera Moskala bo nie gwarantował miejsca w pierwszej 8 a nawet pucharów... Teraz po wzmocnieniach drużyna Pawłowskiego nie gwarantuje utrzymania...
Od momentu zwolnienia Moskala Wisła zeszła całkiem na dno... notując pasmo porażek i remisując tylko raz !!!!!
Zatrudniono Pawłowskiego, wzmocniono skład (np. mamy 3 napastników a nie jednego jak za Moskala, mamy łąwkę rezerwowych...) a my na dnie.... i myślimy o walce o utrzymanie....
oczywiście nowi zawodnicy to nie wirtuozi futbolu ale przypominam, że Wisła nie gra w Primera Division ani w Serii A... Gramy w Eklapie i oceniamy skład drużyny/transfery do drużyny przez pryzmat naszej ligi gdzie piłkarze mają problemy z piłkarskim abecadłem...
Poza tym pragnę zauważyć od drużyny Moskala (która była zdecydowanie słabsza np. nie było ławki rezerwowych) wymagano pucharów... a po jej wzmocnieniach tj. od drużyny pawłowskiego wymaga się utrzymania... To jest chore...
Po co zwolniono Moskala? Przecież po jego odejsciu wszystko sie posypało... A tak naprawde wg mnie Moskalowi brakowało napastnika, który by wykańczał akcje... eh
Ostatnio edytowane przez kopaczoholik : 28.02.2016 o godz. 14:03.
|