Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.02.2016, 12:37
Kapsel napisał(a):Wyświetl post
Tak, jest mi do śmiechu. Mieszkam w "okolicach" Warszawy i jak słucham tych idiotów z legi to jest mi do śmiechu. Dlaczego miałbym się z niego nie pośmiać? Co może ma być mi go żal tak? Może mam mu zazdrościć, że ostatnie mistrzostwa legia zdobywała za pomocą sędziów tak? To czy będziemy na 14 miejscu, czy 9 ma dla mnie małe znaczenie. Ten sezon dawno był spisany na straty. Jak gramy jak ....y i nie strzelamy to nie ma co się dziwić, że tak jest. Ból dupy to mają Ci którzy piszą, że ze Śląskiem np. graliśmy słabo chociaż byliśmy lepsi. Powiem wam dlaczego tak, a no dlatego że jesteśmy ....ami które mając 5 sytuacji 100% nie potrafią wykorzystać ani jednej, a przeciwnik strzela z niczego. Jednak wole być kibicem Wisły i wolę Wisłę na 15 czy tam innym miejscu, w 1 lidze albo ekstraklasie ale przynajmniej zdobyte to jest na boisku a nie poza nim. Dlatego skończ płakać, że Wisła jest tu czy tam a jak nie to zacznij kibicować "Polskiemu Bayernowi" Zobaczymy co pokażą, w LM albo LE. Niestety dla nich, tam już nikt nie pomoże. Żaden rudzielec czy inny kwiatkowski.
Masz tak wielki kompleks Legii, że mimo, że mieszkasz w "okolicach" Warszawy to widać go nawet w Krakowie.

5 sytuacji 100% to my nie mieliśmy w całej rundzie wiosennej, więc nie brak skuteczności jest naszym problemem. Ale pewnie więcej czasu spędzasz na oglądaniu meczów Legii więc nic dziwnego.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując