Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.02.2016, 11:56
Kapsel napisał(a):Wyświetl post
Będziecie mieli ogranego Cierzniaka i Handzlika. Ciekawe czy was będzie stać na wykupienie Wolskiego, groszem nie śmierdzicie. Przypominam, że nie stać was na Cierzniaka. I nie wspominaj mi o propagandzie sianej przez media, że Legia to "Polski Bayern" i wszystkich możecie mieć. Ps. Jak tam ten wasz zawodnik co przeszedł do jakiegoś klubu za 10 mln euro, przyszedł już? Tak sobie myślę, że jak tego Żyrę sprzedaliście za 7 mln to powinniście wykupić bramkarza od nas. Ewentualnie, możemy wam wypożyczyć Buchalika, chociaż to ten sam poziom co parodysta Malarz.
Naprawdę jest Ci do śmiechu? Wyśmiewana przez Ciebie Legia zapewne dzisiaj wskoczy na pierwsze miejsce, a my jesteśmy na 15 (słownie: piętnastym). Dalej tak zabawnie?

Nie przypadkiem mówiło się, że Wolski przepadł zagranicą nie ze względów sportowych, tylko problemów z psychiką. W jeden mecz pokazał tylko niekonwencjonalnych zagrań z pierwszej piłki ile pozostali nie pokazali od stycznia.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując