Wyświetl pojedynczy post
adas123
Senior Member

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.02.2016, 10:44
I karuzela znowu się zakręci. Nie byłem zwolennikiem wyrzucania Moskala, mimo że wyniki była jakie były to miejsce w 8 wydawało się niezagrożone, te pierdoolone derby przelały czarę...Drużyna za Moskala miała wypracowany jakiś styl, można gdybać czy gdyby był wtedy Ondrasek czy inny gość który potrafi kopnąć w stronę bramki nie myśląc za wiele to bylibyśmy zupełnie gdzie indziej. Nie chce mi się wierzyć żeby Moskal z taką ekipą jak teraz nie miałby dużo lepszego stylu i przede wszystkim wyników. Kazek już nie wróci, 5 lat co najmniej, potem kto wie,póki co niech zdobywa doświadczenie. A wracając do tematu, to nie widzę innej opcji jak wyjebac Tadka na zbity pysk po meczu w Kielcach , który jak zremisujemy to będzie sukces. Chyba, że nagle zaczną grać inaczej niż 'jakoś to będzie'. A co potem? Albo zagraniczny (tu pytanie na kogo rozsądnego nas stać kto daje jakieś nadzieje) albo trzeba by się uśmiechnąć do Maciusia i liczyć że w przyszłym sezonie zrobi nam dejavu sprzed lat jak przyszedł z Grodziska, przejął Wisłe w kryzysie i poszliśmy po swoje...Cały czas mam w środku głeboką nadzieję, że to zaraz wszystko ruszy i zaskoczy i bardzo bym nie chciał się brutalnie rozczarować...
Odpowiedz cytując