Cytat:
|
To może dzisiaj 'jak nie teraz to kiedy', kursy kuszące. Chociaż myślę, że im więcej Wiślaków postawi na Wisłę tym siła wyższa mocniej będzie nam zwycięstwo zabierać :d
|
Nie lubię grać u buka bo jakoś zawsze suma nieszczęścia przewyższała u mnie sumę szczęścia :d no ale trzeba zaszaleć. Trochę tak pół na pół rozumem - bo własnie kiedy jak nie dzisiaj? i sercem - bo Wisełka.
Poszło 25 euro na Wisełkę kurs 2.06 na betfair.
Polecam tak swoją drogą tę stronę, tam macie największe kursy bo to nie jest zwykły bukmacher tylko zakładasz się z innymi graczami o ich kasę.
Przykładowo na bet365 widzę, że jest obecnie kurs Wisła - Podbeskidzie 2.00 - 3.50 - 3.60, a na betfair jest 2.06 - 3.60 - 4.00
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.