Wyświetl pojedynczy post
Robbie92
Senior Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.02.2016, 16:38
Misiek - Jovic, Kujawa, Sadlok, Pietrzak - Cywka, Popovic - Balaszov, Brożek, Guerrier - Ondrasek

Inaczej tego nie widzę przeciwko Bielsku.. Strach pomyśleć o środku pola i środku obrony..
Cywka niby dobrze strzela z dystansu? Ktoś widział jego celny konkretny strzał na bramkę w tym sezonie?
Generalnie u nas rzadko się "odpala petardę" zza 16m.. Jak już strzelają to tak jakby obiadu nie zjedli, serio..

Uryga, dramat, niby fajnie bo wychowanek, Wiślak, ale daremny jest aktualnie, taki np. młody Bartosz widać było że dawał coś drużynie..
190cm wzrostu, a on przegrywa wszystkie główki, noo szał człowieka trafia.. Uryga na wypożyczenie do I ligi!
Ostatnio edytowane przez Robbie92 : 23.02.2016 o godz. 18:56.
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."

Odpowiedz cytując