Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.02.2016, 10:00
Festence napisał(a):Wyświetl post
Teddy już na konfie powiedział, że prawdopodobnie Sadlok - Uryga na środku, ale zobaczymy jeszcze jak będą wyglądać treningi
Wychodzi na to ze Tedi chodzi i papla papla i papla.
Transferem Wolaka presje zdjęli z meczu az zaczął sie mecz.A tam mecz - MECZOR przez duże M.
Pokusze sie o ocenę naszych pilkarzy.

Miśkiewicz - 3/5 . Wyciagnał głowke.
Nogami dalej w kosmos to raz, z dwa przypomniało mi sie z czego to misiek slynał - przyspawany do linii każda wrzutka zagrożenie golem.
Pietrzak - 1/5 Nie widzialem by ten chłop był obronca. Kazda pilka do przodu. Inklinacje ofensywne, do Sadloka brakuje mu dosc duzo. Szczegolnie opanowanie pilki.
Guzmicz - 1/5 odcieło prąd, dobrze ze mu czerwonej nie dali.
Głowacki - szacun Arek za walke!

Uryga-0/5 podaj na 4 metry, podaj na 5, maksymalnie na 6. Zmiana kierunku trwa 2 sekudny, skocznosc zero.Jedyne co chłop potrafi to być klocem na srodku pola. Czasem ktos w niego wpadnie czasem sie potknie.
Cywka 1/5 chciało mu sie ,ale dalej jest elektryczny. Przeciwniestwo Urygi na placu bo chce w jednym zagraniu zrobic trzy rzeczy. Wyglada jak z innej ligi, bo jest z innej, ale nie z angielskiej a jakiejś osiedlowej.
Jak zaczął w pare minut łapac odbiory to go sciagnął Ted

Bałałajka - 1/5 Ukranski Małecki.
Guerrier - 1/5 strzelił gola owszem, ale prócz tego nic nie dał zespołowi
Brozek -1/5 dziecki we mgle, no ale czego wymagać jak on jest pod gre kombinacyjną a nie na udo.
Ondraszek - 2/5 o wiele czesciej przed Pawełem, mógł w 1 połowie zamknąc mecz. Ale walczy, chce, biega.

Śmeisznym jest nasz trener. Mówi ze Ondraszek jest dobrym zawodnikiem do prostopadłych podań po czym na srodku wystawia pilkarzy ktorzy nawet w Fifie nie wiedzą jak podac prostopadle.

wg. mnie trener tej druzynie nic nie daje, wrecz odwrotnie. Chodzi i .......i jakby był zawieszony w czasoprzestrzeni, do tego po wczorajszym meczu najezdzaja na niego kamery a ten sie ....a usmiecha.
Przeciez wczoraj zamysł był prosty - kasujemy z tyłu, przegrania do alana/cywki oni graja do boku i z boku idzie akcja. Taki był plan na mecz.
To wczoraj to bylo dno. Pomysłu zadnego. Dlaczego nie wchodzi Drzazga tylko Popo ?
i p.s. Na .... nam ten Wolski to ja nie wiem. Moze bedzie za trenera taktyczne zajecie prowadził czy cos
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując