Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.02.2016, 14:30
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
Jesli Alan jest "sabotazysta" to jak nazwiesz to co od.......il kilkukrotnie Sadlok ?

Dajcie spokoj chlopakowi bo za rok dwa bedzie jednym z lepszych pomocnikow w lidze. Zdarzaja mu sie mecze bardzo dobre, czyli ma potencjal na lepsza gre.
Uryga moze sie tylko i wylacznie rozwinac. Chociazby jak Murawski z Piasta, ktory do zeszlego sezonu kopal sie po czole, a dzis jest co najmniej swietny.
musze powiedziec ze mnie zaskoczyłeś.

Będzie jednym z lepszych ? Oby. Na jakiej podstawie takie tezy? Co jest jego atutem?
Zdarzają mu sie mecze bardzo dobre. - Kiedy ? Raz na ile ? Skoro na 10 spotkań ma jedno dobre to znaczy ze ma potencjał na to by być dobrym? Wg. mnie to o tym nie świadczy, no ale kazdy ma prawo uwazac wg siebie.

Ale nie wiem skad ta nadzieja i wiara. Mi w tym sezonie już odeszła nadzieja rodem z FM ze Alan bedzie kotem na defensywnym pomocniku.
A taki jak Murawski nie bedzie. Murawski ma 173 a Alan 191, roznica wagi to 21 kg. Przepaść, łączą ich tylko wspolne pozycje.
Wiec porównywać Alana nalezy tylko do jemu podobnych : rok starszy od Alana i cięższy o 1kg jest ...Paul Pogba.
Zreszta, jak pamietasz Dietmara Hammana to własnie takie warunki ma Alan Uryga. Czy przypomina DH ? Jak dla mnie w ogóle, i będe sie upierał ze Alan jest najgorszy w pierwszej 11. Konkuruje tylko z ręcznikami, ponieważ nie daje nic druzynie. Ale z chęcia przyznam ze nie mam racji, tylko dajże argument
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując