emj10 napisał(a):

Faktycznie końcowy numer różnił się o jeden, co nie zmienia faktu, że przez nieudolność linkowania tożsamą do pozostałą częścią spółdzielni słuchawkowej (z kermitami na czele) robisz w temacie tylko zamieszanie.
Gwoli ścisłości, jeśli zamierzasz puszczać te swoje bąki z tego, czy innego konta to wysil trochę półkule mózgowe i napisz chociaż więcej niż jedno zdanie. Inaczej tak jak do tej pory, nikt nie będzie dyskutował z kolejnym copypasterem, wrzucającym jeszcze o zgrozo kalki z Gazety Wyborczej
|
Proszę Cię... właśnie pokazałeś jaki bystry jesteś, to chociaż teraz nie rób z siebie debila. Ja przyznałem się do błędu, a nawet opisałem co było jego przyczyną, natomiast Ty robisz z tego "AFERĘ". Weź snickersa i przestań gwiazdorzyć. Zachowujesz się jak jakaś forumowa Alfa i Omega (w swoim mniemaniu może i jesteś).
Co złego w tym, że wklejam linki/treść do artykułów? Wszyscy to robią włącznie z Tobą. Na tym forum często robi się to po to, aby nie podbijać oglądalności danego portalu - bystrzaku
Jeśli chcesz następnym razem po wrzuceniu czegokolwiek, napiszę wyraźnie, że chciałbym usłyszeń komentarz bez Warszawsko - Łódzkiego lania łez i uszczypliwości.