Wyświetl pojedynczy post
GonzoNS
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.02.2016, 08:36
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Patrzy na piłkę a nie na murawę. Też byś patrzył, jak by Ci Boguski naopowiadał co za cyrki odwala ta nowa piłka...że sama sie odbija i że ucieka tak szybko aż trudno ją złąpać.

Trudno żeby cię ktoś na sparingach zachwycił - jeśli nie oglądałeś nawet żadnego.
Chyba cierpisz na "Syndrom Małego"..bo zawsze masz do niego jakies aluzje.
Zasmucę Cię, oglądałem dwa spośród sparingów, tragiczne. No chyba ze zachwycił Cię wyśmienity gol przy którym zasługę ponosi bramkarz drużyny przeciwnej. Szkoda z kolei że ty jak i większość tego forum cierpi na syndrom Boguskiego, który jakkolwiek by meczu nie rozegrał to zawsze znajdzie się powód do narzekania.

Czy cierpie na syndrom Małego?
1) Widziałem co chłopak zagrał w sparingach dno, dno i kupa mułu, trener widzi go na codzień. Skoro go nie wpuścił to najlepiej świadczy o jego dyspozycji. Jakby się zastanowić to on nie rozegrał chyba dobrego meczu gdzieś od 4 lat? Wiem, wiem kontuzja, tłumaczcie sobie jak chcecie.
2) Zachowania do wiślackich wtedy trenerów Kasperczaka, Moskala. Wysyłanie pikników stadion obok. Jego wypowiedzi świadczące jak to każdy trener się u niego uwziął. Raczej to nie pomoga aby traktować go jako normalnego piłkarza/człowieka.

Mimo wszystko życzę Małemu meczów jak przynajmniej 5 lat temu, w końcu w chwili obecnej jest zawodnikiem Wisły. Jednak na chwilę obecną jest o wiele, wiele gorszy od Rafała.
Odpowiedz cytując