Wyświetl pojedynczy post
wojti11795
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.02.2016, 03:01
Miałem nadzieje że Pawłowski pozytywnie nas zaskoczy i ustawi Wisłę tak jak nikt inny czyli tak jak kiedyś Wielka Wisła grała czyli ofensywny futbol i powadzenie gdy. Tym czasem wychodzimy i znowu mamy Urygę w składzie no do ch... z całym szacunkiem dla tego chłopaka ale on nie ma prawa grać w pierwszym składzie. Jedźmy dalej Boguski. Ja nie wiem nawet nie chce mi się sprawdzać ale pewnie z 5 trenerów przeżył w Wiśle a może nawet więcej i co? i zawsze w pierwszym składzie, gość który nie prezentuje nic w ofensywie a gadanie niektórych że walczy... walczyć to ja tam moge za 2 tyś zł miesięcznie a gość który pewnie nie ma mniej niż 20 ma POTRAFIĆ GRAĆ W PIŁKĘ !!! Potem zmiany Krzywejajo i Cywka nosz kur... serio? Zamiast wpuścić Drzazgę który pokazał w sparingach że potrafi strzelić i przy asystować to dajemy starych i słabych zmienników którzy nigdy nic do gry nie wnieśli. Już bym wolał Małeckiego bo oprócz tzw. walki którą ponoć ma Boguski( szczerze nigdy jej nie widziałem ale spoko ) ma jeszcze jakieś umiejętności. Straciłem nadzieje Panowie albo lecimy w tym roku ale jakimś szcześciem spowodowanym raczej słabością innych niż własną wyższością utrzymamy się na 14, 13 może 12 miejscu. Dopóki tu nie będzie trenera z zagranicy i z jajami to nie będzie nic. Dziękuje dobranoc
Odpowiedz cytując