|
Ja tam nie wyżywałbym się na Pawłowskim... jeszcze. Dajmy czas. Jedyne co mnie martwi po obejrzeniu tych paru meczów po wznowieniu rozgrywek - wygląda na to, że każdy zespół jako tako się wzmocnił i polepszył swoją grę. Może poza Podbeskidziem i Górnikiem. Ruch zagrał dobry mecz z Zagłębiem, które super trafiło ze Starzyńskim. Lechia, wiadomo, miliard transferów, ale widać poprawę w grze i jakiś pomysł, w porównaniu z poprzednią rundą. Śląsk zrobił mało transferów, ale gra już była OK, Zieliński wymiata. Piast może i spuścił z tonu, ale to wciąż Piast, mają przewagę, mogą pozwolić sobie na straty. My za to gramy cały czas to samo :( Może i wypali parę nowych, ale jeszcze tego nie widać, nie ma zgrania (co najbardziej widać było po grze Bałaszowa, mnóstwo niedokładnych podań). Pawłowski przed wznowieniem rozgrywek powiedział, że musimy wypalić z formą już w pierwszym meczu... Nie wiem czy będziemy grali lepiej, ale wiem, że mają ponad tydzień na poprawienie gry. Następne 2 mecze u nas, musimy je wygrać oba, a jak wyglądają u nas serie wygranych ostatnio dobrze wiemy :/
|