Wyświetl pojedynczy post
arti
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.02.2016, 09:02
Darek olsztyn napisał(a):Wyświetl post
Jeden mecz i juć tyle kibice wiedzá . Pawřowski do bani ( nie kazař trafiać ), Cierzniak by to wyjął, Balaszow słaby.
Ludzie ogarnijcie się, jak czas był Bałaszow bez klubu ? Nie wdając się w durne przepychanki z większością forumowiczó, bo jaki sens kopać się z koniem ?
Moja ocena .
Pawłowski jego pierwszy mecz, nie bierze odpowiedzialności za mecze w zeszłej rundzie, przy naszej lepszej celności połowa forumowiczów piała by z zachwytu. Ogólnie mius za zmiany plus wie nad czym pracować . Ma jeszcze trochę meczy niech pokaże na co go stać, kibice Slaska go szanują coś zrobil dla klubu piękna oprawa.
Nigdy nie byłem za zwalnianiem trenera po kilku meczach.

Ondrasek przecież on wrócił po urazie, nie przepracował całego okresu przygotowawczego. Na plus koleś jego gra się podobała, jak ktoś zarzuca iż Moskal nie miał napastnika i jak by to było jak by gral u Moskala przypominam oprócz Brożka w kadrze widniał Stępiński.
Bałaszow na plus, taki okres bez klubu a na tle Donalda na plus. Każdy jego mecz da mu ogranie. Pietrzak bardzo dobry mecz. Boguski dobry mecz.
Na minus Sadlok, Donald , Uryga , skuteczność i zmiany.
Są dwa mecze u siebie, czas postawić na Drzazge lub Brożka jeśli wróci i grać dwójką napastników, Ondrasek ściąga na siebie obrońców zrobi troszkę miejsca
Dla mnie wielki błąd to to że jak gra na prawej lewonożnego i wyraźnie zagubionego Guerriera i gra na lewej prawonożnego Bałaszowa nie przynosiła rezultatów, nie przywrócił ich na swoje pozycje.
Zmiany też dziwne. Cóż... pierwszy mecz oby kolejne były bardziej fortunne tym bardziej, że każde 3 punkty są już teraz na wagę złota.
Odpowiedz cytując