|
Yo!,
mam pytanie, czy ktoś z Was wie kto odpowiada za bardzo poważny dział dla klubu piłkarskiego jakim jest pozyskiwanie sponsorów? Chciałbym się dowiedzieć kim jest tenże nieudacznik i publicznie go napiętnować ( oczywiście przeginam ).
Gratuluję iż pojawiła się na naszych spodenkach firma Euro Alloys - Sural, wiem też, że pojawi się na koszulkach impel ( zapewne barterowo ), ale kiepski to wynik jak na tak duży klub, gdzie jest tak wielu odbiorców! Co otrzymują nowi sponsorzy? Oprócz reklamy na stroju, tylko jeden artykuł na głównej i tyle....
Oferta dla potencjalnego sponsora jest mizerna, kiepska, słaba, nieciekawa i po prostu rażąco nieskuteczna. Zdaje się, że szukamy ( czyli czekamy na ) sponsora, który z dnia na dzień zainwestuje sto miliardów kolumbijskich pesos w nasz klub. Nie szukamy mniejszych sponsorów, którzy mogliby napędzić powolutku nasz klub a w zamian dostaliby ciekawą promocję poprzez Wisłę. Wyprzedzę hejterów, nie chodzi mi o oblepianie koszulek tysiącem logotypów! nie! Przy sumiennym wykorzystaniu tej przestrzeni pomiędzy uszami można śmiało przyciągnąć sporo Krakowskich/Małopolskich właścicieli firm, którzy będą chętni by ogrzać się przy "Wiślackim ogniu", znaczy stworzyć ciekawy sposób, by Ci potencjalni klienci mogli poprawić PR swoich przedsiębiorstw. Może trzeba zmienić sposób myślenia na szukanie 30 mniejszych sponsorów niż jednego ogromnego?
Co myślicie ?
Ostatnio edytowane przez filoo : 11.02.2016 o godz. 21:53.
Take me down
To the paradise city
Where the grass is green
And the girls are pretty
Oh, won't you please take me home
G 'n' R
|