Wyświetl pojedynczy post
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.02.2016, 15:35
Cytat:
Mam popełnić sepuku za kilku ciapatych? Usunięcie avatara miało konkretne podłoże.Tutaj jeszcze nic pewnego bo jak pisałem wydaje mi sie że jest to dla obywateli polskich.Poza tym to teoretycznie "drobna" sprawa żeby kłaść się Reytanem? Chyba przyznasz?
Hmm, skoro ten wpis o olechowskim nie jest obrazliwy to moge stwierdzic, ze wzruszyles sie za kiszczakiem i miales watpliwosci?

Zart denny jak i autor, coz wiecej do zrozumienia?

Cytat:
Mam wrażenie że powyżej Ciebie jakiś wysyp komentatorów z czerskiej i wiertniczej plus po i nowoczerskiej? (oprócz wiesniaka który pisał o lodówkach do rejestyracji)
Gdzie tam pisales o zbieznosci argumentow? Omamy?

Ostatni raz przed ignorem - wszelkie wulgaryzmy, obrazliwe stwierdzenia po to byscie zrozumieli przekaz w mysl przyslowia "kto mieczem wojuje od miecza ginie". KPW?

Porownaj sobie wypowiedzi Twoje i kierownika z wypowiedziami Serka, Framata, Tswthedues, Ayali. Jak nie zauwazysz roznicy nie ma ratunku.

Z Bogiem Mirku/Cyceronie, milo bylo poznac, dzieki za wiele godzin smiechu i rozrywki, 3maj sie w tej Limanowej, i nie lykaj pisowskich bredni jak mlody pelikan! Do zobaczenia (ze tak zazartuje) na Reymonta!
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 10.02.2016 o godz. 15:46.
Anty PO-PiS!!!