1. Miroslawie poemat jest o Tobie.
2. Rowniez nie zaprzecze.
3. Rownie dobrze moge szukac nieprzychylnych wypowiedzi Niesioła pod adresem pisu. Tony, sterty materialow. Tylko z dzisiaj:
Cytat:
|
Mam wrażenie że powyżej Ciebie jakiś wysyp komentatorów z czerskiej i wiertniczej plus po i nowoczerskiej? (oprócz wiesniaka który pisał o lodówkach do rejestyracji)
|
Cytat:
|
Łaskę zrobiłeś? Sprawa jasna i czytelna , chyba że wzruszyłes sie jak olechowski i miałeś wątpliwości?
|
4. Jezykiem operuje sie takim, jaki rozumie wspolrozmowca. I przesadzasz, kilka osob (w gronie pisowcow oczywiscie) to nie jest wielu

5. Rowniez tak uwazam. Ignor.
Powtarzam - nie rozumiecie wlasnego ojczystego jezyka, prosb zwiazanych z nieprzypisywaniem danej partii politycznej do danego usera, trzeba wiec uzywac laciny. Jak widac na Twoim przykladzie przynajmniej zrozumiales.
Korzystam z jednego pieknego postu w Twoim wykonaniu po mojej wstawce dot. Gwiazdnych Wojen. Wiesz, ostatnio dosc szczerze o sobie piszesz.
Jestes pIslamista, albowiem popierasz dzialania PiSu ws. 500+ dla islamistow. PiSlamista, zwyczajny zlepek slow. Przeciez nie napisalem terrorysta, nie wiem o co sie oburzasz.