Wyświetl pojedynczy post
Robbie92
Senior Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.02.2016, 00:58
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
a może ile jeszcze do ......y nędzy baboli Guzmica, przecież on się do A-klasy nie nadaje.

Albo co robi ten parodysta Małecki .

Jak się na kogoś uweźmiecie to nie ma przeproś że ktoś inny gra dramat my mamy swoje kozły ofiarne i będziemy się ich trzymać .
Mam te same zdanie, Buchalik nie ma żadnych tatuaży to nie ma taryfy ulgowej..
Małecki dramat, możliwe że sieknie jakiegoś gola w 3 czy 8 kolejce, ale czy o to chodzi byśmy wymieniali kto najsłabsze ogniwo? Póki co widzę to tak na Śląsk:
nie wiem - Bartosz, Głowa, Rysiek(mecz o 20.30 może światła nie zauważyć),Sadlok - Uryga, Pietrzak - Bałaszow, Brożek, Guerrier - Ondrasek, choć pewnie z dwójki Brożek, Ondrasek wyjdzie jeden w podstawie więc Małecki w zastępstwie lub Crivellaro..

Prawa obrona: Bartosz, Jovic, Burliga hehe i co teraz Kontuzje i kartki niby są ale na dłuższą metę ktoś z nich będzie grał na innej pozycji.. Zdziwię się jak podpiszą z Burligą nowy kontrakt..
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."

Odpowiedz cytując