Wyświetl pojedynczy post
Robbie92
Senior Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.02.2016, 02:05
Ok, zauważyłem że więcej energii wkładamy w hejt na Cierzniaku niż w nasz klub ostatnim czasem..
Podpadł obcy nam piłkarz, będzie dobra oferta pójdzie, jak nie to nie.. Na niego przyjdzie czas(wiecie kiedy..), póki co olać go..
Bardziej od Cierzniaka interesuje mnie, nas, jak za 8dni zaprezentują się nasze transfery jak wskazuje nazwa tematu,
transfery nomen omen nie te nowe.., bardziej te starsze, w końcu Cywka, Crivellaro, Popović mieli pół roku tak zwanej "aklimatyzacji".. Więc panowie niech pokażą że zasługują u nas na angaż..
Powiedzmy sobie szczerze, Bałaszow, Małecki, Ondrasek, to wielka zagadka.. Z Katowic Pietrzak wydaje się solidny, pożyjemy zobaczymy.. Co do reszty:
- duet Brożek - Ondrasek, dokładnie 0 spotkań zagrali razem podczas obozu
- Małecki, charakterny, walczak ale czy "przebojowy" skrzydłowy? Cieżko skojarzyć jakiś jego zwód oprócz zamachu i pójścia na lewą, który już cała Polska zna..
- Bałaszow wydaje się być tym który najszybciej może zebrać dobre recenzje no chyba że młody Drzazga błyśnie

Jakieś propozycje co do 1go bramkarza na mecz z WKS?
Buchalik gra nogami okej, rękami wybroni co ma wybronić, co ma wpuścić wpuszczał CZY Miśkiewicz słabiutka gra nogami, ale parę zaskakujących interwencji daję radę zrobić..

Wszyscy do Wrocka! TS WKS!
Ostatnio edytowane przez Robbie92 : 04.02.2016 o godz. 02:15.
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."

Odpowiedz cytując