Wyświetl pojedynczy post
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.02.2016, 20:45
Ja palam nienawiscia do socjalizmu. Dziekuje za szczere swiadectwo, iz pis jest takowa partia. Na Budynia zaglosowalem dlatego, ze chcialem miec kogos o prezencji Francisa Underwooda jako prezydenta. I to jego jedyna kompetencja. W sumie przy obecnym ustroju prl bis wiecej nie musi posiadac.

Problemy? Wyciagajac logiczny wniosek, iz smiech to zdrowie to sluzba zdrowia bedzie miec ze mna problem, bo kroi mi sie piekny, trojcyfrowy wiek.

I kolejny raz mowisz mi co mam myslec i kogo nienawidzic, dziekuje Ci. Dla podpowiedzi dodam, ze jest roznica pomiedzy Toba, Mistrzem68, Drozdem i Hubertem.fanem, a Serkiem.C2, Ayala, Tswthedues, a nawet Framatem. Na zadanie domowe poszukaj odpowiedzi -jaka?

Wroc, tylko tym razem nie zapomnij jej zabrac ze soba, albowiem jedyna merytoryke jak to miales zamiar okreslic posiadasz jedynie ze swoich skrupulatnych notatek z jakze obiektywnej rozmowy agitatora pis z kandydatem na posla z listy pis na antenie stacji nalezacej do ojca dyrektora, gdzie 98% antenowego czasu to laurka wyborcza pisu, a 2%'nakurvianie w urbanoplatfusiarske urbanokanalie Oczywiscie mowa o czasie antenowym w kampanii wyborczej.

Nienawiscia nazywasz ukazywanie bredni w Waszej kompozycji programowej? Kwestie swiatopogladowe to u Was piekny kwiat rozy. Tylko wiecej zielonych badyli i uschnietych platkow i lisci w tym bukiecie ze wzgledu na kwestie ekonomiczne. Ale czemu sie dziwic, skoro jako partia sprawujaca/walczaca o wladze musicie lapac kazdy elektorat (lewica, prawica, centrum)? Wiesz do czego to prowadzi? Do atrofizacji artykulacji interesow partyjnych.

Skoro sam okresliles, ze wiele prostych rzeczy jest poza Twoim zasiegiem intelektualnym to wytlumacze. Atrofizacja oznacza zanik. Skoro zanika podstawowa funkcja partii, czyli oglaszanie postulatow swych wyborcow i ich realizacja to jak (ze tak zazartuje) myslisz - w jaki sposob wyborcy wybieraja partie polityczne?

Ano kompozycja programowa, glosuja na produkt marketingowy, autorytety sympatyzujace. Nie glosuja na programy, bo wszystkich partii liczacych sie w przekroczeniu progu wyborczego sa takie same. Liczy sie jie program, a branding. W obecnych czasach rowniez w internecie, 2 obiegu informacji.

Wygraliscie dlatego towarzyszu, iz odsuwajac prezesa i Antoniego mieliscie pozytywny branding spowodowany ciagla kampania nienawisci ze strony mainstreamu. I tym samym przestanie kojarzenia sie z obciachem (Borubary, Irasiady), Wasza role przejal Bronek.

Szalupa ratunkowa po czyli nowoczerska tez sie bardzo przydala, bo "mlodzi, wyksztalceni z wielkich miast" znow mieli trendy partie. Wczesniej palikot, obecnie nowoczerska.

Mam nadzieje, ze cokolwiek zrozumiales. Niestety, wniosek dla Ciebie jest brutalny. U sasiada nic nie zalatwisz. Ale jak sam to okresliles, to Tobie wystarczy to, co jest, czyli obecnie czystka w tvp.

Oczywiscie kolejnej podpuchy nie zlapales? Matko kochana, jestes jak Alan Uryga w srodku pola. Ilez razy mozna sie nabrac na jeden zwod?
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 01.02.2016 o godz. 21:17.
Anty PO-PiS!!!