Wyświetl pojedynczy post
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.01.2016, 10:34
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
To tak jakbyś się zwolnił z roboty a pracodawca przez najbliższe 2 tygodnie wypowiedzenia zabronił Ci korzystac z widy, kazał robić wszystkim kawe oraz skakac po pączki . W pozostałym czasie miałbyś za zadanie przepisywać dzieła Lenina, a to tylko dlatego że akurat gnoju w firmie nie ma - gdyby był, przerzucałbyś go z kupki na kupkę.
Może się mylę, ale jeżeli sam zwalniasz się z pracy to jest to skutek natychmiastowy, więc nie wiem dlaczego miałbym wykonywać jego polecenia, skoro żadna umowa mnie do tego nie obliguje.

Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Ma prawo i co z tego? Rozliczany jest z wyników i gdy nie będzie ich miał leci. Z tego tez powodu na pewno będzie przeciwny temu by już teraz pożegnać się z podstawowym bramkarzem.
Z tego co mnie wiadomo, podpisując kontrakt żaden zawodnik nie ma zagwarantowanego miejsca w I drużynie. Więc gdyby Wisła miała III drużynę grającą w A-klasie i tam został zesłany musiałby tam grać. Unikając tego naraża się na dyskwalifikację ze strony PZPN i wypłatę nam odszkodowania.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując