Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.01.2016, 20:51
c. napisał(a):Wyświetl post
Jakie odszkodowanie, za co? trener ma prawo zeslac go do rezerw i nie wystawiac w zadnym meczu. I nic nikomu do tego.
Ma prawo i co z tego? Rozliczany jest z wyników i gdy nie będzie ich miał leci. Z tego tez powodu na pewno będzie przeciwny temu by już teraz pożegnać się z podstawowym bramkarzem.

Tak realnie, nikomu, kto ponosiłby za taka decyzje odpowiedzialność, nie zależy na takim rozwiązaniu. Nikomu.

c. napisał(a):Wyświetl post
W dupie mam te kilka stowek wiecej za niego, to czy zajmiemy 5 czy 6 miejsce i czy w bramce bedzie Buchalik czy Miskiewicz, wazne, aby pokrzyzowac zycie Cierzniakowi. Tak, dla zasady wlasnie! I podobnymi zasadami kieruje sie Cupial wiec zapewne tak to bedzie wyglądac.
Cupiał tańczy jak Banki zagrają i to już od kilku lat.
I nie wysyłał piłkarzy do klubu kokosa, tylko zwyczajnie zwalniał, płacąc za to grubą kasę.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 30.01.2016 o godz. 20:57.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując