Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.01.2016, 18:44
rafkur napisał(a):Wyświetl post
Ależ ja właśnie jestem praktyczny i dlatego oficjalnie ogłosiłbym alternatywę: płacicie teraz i go macie albo od nowego sezonu płacicie wrakowi człowieka.
Granie nim nie ma zupełnie sensu ponieważ po pierwsze kibice go zniszczą antydopingiem a po drugie on nie zagra na 100% mając na uwadze przeprowadzkę i ewentualne kontuzje.
Dlaczego nie bierzesz pod uwagę opcji która mówi że trzeba stanąć ponad to? Tak po ludzku?
Karne bieganie po schodach za podpisanie kontraktu jest po prostu ponizające dla takiej marki jak Wisła.

Więc jeśli ma nie grać lub biegać karnie po schodach to tylko dlatego ze zawala mecze i takie jest widzimisie trenera. My kibice musimy miec szacunek do zyciowych wyborów ludzi. Klub musi uznać prawo pracownika do wyboru i zmiany pracodawcy jak i do zmiany zdania. Musi je szanować, tak jak pracownik musi szanować i wypełnić kontrakt.

Jedyne wyjście na teraz to być profesjonalistą i wymagać tego od innych.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 30.01.2016 o godz. 19:07.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując