Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.01.2016, 20:31
Rob_Zombie napisał(a):Wyświetl post
Mam jednak nadzieję że rezerwy rezerw się nie wydarzą. Kluby kokosa to zwykłe s....ysyńtwo, niespotykane w cywilizowanym świecie. Cierzniak nie jest Wiślakiem i nic go tu oprócz obowiązującego kontraktu nie trzyma. Jeżeli tylko będzie podchodził do swoich obowiązków profesjonalnie to powinien być traktowany na takich samych zasadach jak reszta piłkarzy. Choć ja tam tragedii w jego stracie nie widzę, bo jeśli tylko Miśkiewicz dojdzie do formy sprzed odejścia to wcale nasza obsada bramki nie straci.
Jeśli Premier League czy Bundesliga nie jest cywilizowanym światem to w takim razie gdzie on jest?

W wielu klubach z przyczyn sportowych lub pozasportowych piłkarze są zsyłani do rezerw i nie jest w tym nic dziwnego.

Sam mam dylemat co do Cierzniaka. Czekam na jakąkolwiek jego wypowiedź przed ostatecznym osądem.

AS82 napisał(a):Wyświetl post
A co z następcą Mączyński , klub powinien kogoś ściągnąć bo na obecna chwile wygląda to tragicznie
Tak oczywiście, dzień po decyzji o operacji klub kontraktuje nowego środkowego pomocnika. A i negocjacje kontraktowe prowadzone są z relacją-live na stronie głównej.

Za dużo w FM się kolega nagrał.
Odpowiedz cytując