|
ad.1 nie wiem ad.2 nie, nie myślę tak(ale chyba prawdą jest że w dużych ilościach też) ad.3 nie ad.4 skoro są to nie jest to powód do sądzenia się z bankami i wygrywania spraw?
co do drugiego akapitu, to jest to fatalna polityka nie tylko banków tylko wszystkich telemarketerów i innych wciskaczy chłamu i oszukiwaniu ludzi, ale czy to jest powód żeby pomagać akurat tej grupie ludzi? zabronić takich praktyk i tyle. Popatrz ilu np starszych ludzi dostających po pareset złotych emerytury zostaje naciągnietych na podpisanie umowy z jakąs telekomunikacją i płacenia potem setek złotych kar za rozwiązywanie umów. Naciągaczy jest pełno, ale czemu wszyscy mają być za to odpowiedzalni.
Żeby nie było, żal mi ludzi którzy wpadli przez to w kłopoty ,ale trzeba myśleć.
Brzmicie z Kerimiem w tej kwestii bardzo rozsądnie i merytorycznie tylko ja cały czas nie rozumiem czemu akurat oni mają być traktowani szczególnie. Absolutnie się zgadzam z tym, żeby nie dać bankom możliwości kombinowania i wyzyskiwania ludzi. To czemu Duda się boi?niech uzdrowi, niezłomny jest.
Ostatnio edytowane przez adas123 : 29.01.2016 o godz. 19:10.
|