Wyświetl pojedynczy post
c.
Senior Member

Od: 10.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.01.2016, 17:52
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Mnie tylko ciekawi jedno... Po chuja Legii Cierzniak? Nie wiem, nie staram się nawet zrozumieć. Oczywistym jest że jak podpisał cokolwiek to jest frajerem to potęgi, bo ani Legia go nie wykupi ( bo Cupiał zechce 500 tys - 1 milion a tyle on nie jest warty ) albo skończy w rezerwach.
Komuś się coś po.......iło.
Już tak niekoloryzujmy na siłę i nie róbmy z Cierzniaka łamagi bo w poprzedniej rundzie bardzo dobrze bronił, dla jednych najlepiej w Polsce, a dla drugich ścisły TOP3.

Cierzniak był Legii potrzebny na teraz póki jest w gazie i prezentuje bardzo dobrą formę, żeby z marszu wskoczył między słupki za Kuciaka. Pamiętajmy, że według doniesień dogadał się z Legią na początku stycznia czyli wtedy kiedy jeszcze o Wiśle krążyły plotki, że jest w trudnej sytuacji finansowej itd., ale od tego czasu sporo się zmieniło. Kasa jest, piłkarze spłaceni, zobowiązania spłacone, licencję Wisła dostała bez problemów, Cupiał zasilił konto Wisły, a i sponsor jest blisko Wisły.

Leśnodorski chciał wykorzystać ten moment, w jego rozumowaniu Wisła (Cupiał) przyjmie pieniążki z pocałowaniem ręki. Ale jak wyzej, wiele sie zmieniło i sprawa sie zaczęła rypać i teraz jest za pózno by to odkręcić, teraz prezesowi Legii pozostanie robić dobrą minę do złej gry. Chciał być przebiegły podobnie jak Cierzniak. Przy okazji sprawa ujrzała światło dzienne i wszystko zaczęło sie walić. Weszło milczało tyle czasu bo była jeszcze nadzieja, że Legia go wykupi wcześniej, sytuacja Wisły zdecydowanie się poprawiła i teraz już nie ma to znaczenia więc zamieścili informację. A oświadczenie Wisły wskazuje na to, że Cupiał o wszystkim sie dowiedział i zapewne go nie puści. A co z nim zrobi, czas pokaże, ale podejrzewac mogę ze ani Legia ani tym bardziej Cierzniak nie wyjdą na tym dobrze.
Ostatnio edytowane przez c. : 29.01.2016 o godz. 17:58.
Odpowiedz cytując