|
Dajecie się robić jak dzieci. Sami piszecie że weszło jest prolegijnym portalem na usługach Koralika, a później dajecie się nabierać na ich zagrywki.
Skoro jak sami napisali Cierzniak podpisał kontrakt parę tygodni temu (początek stycznia), a ta informacja wychodzi teraz (chyba nie sądzicie, że nie wiedzieli o tym wcześniej) to mają w tym powód. Według mnie Wisła nie chcę rozmawiać o transferze teraz (bardzo dobra decyzja) to próbują za pomocą mediów wymusić transfer.
Pięknie na końcu artykułu zasugerowali co kibice Wisły mają o tym wszystkim myśleć "W przeciwnym razie – ujmując to eufemistycznie – może wiosną nie należeć do największych ulubieńców fanów „Białej Gwiazdy”."
Za chwile Cierzniak będzie persona non grata przy Reymonta co tylko pogorszy pozycję negocjacyjną włodarzy Wisły. Także zluzujcie trochę, bo Cierzniak nigdy nie krył się z tym, że jest tutaj najemnikiem i trudno mieć mu za złe, że chce iść do klubu z lepszymi perspektywami (szczególnie finansowymi).
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|