|
A jak dla mnie, to my po prostu nie biegaliśmy(zgadzam się tutaj z Bieglerem, że wyglądali jakby mieli po 50kg na plecach). We wcześniejszych meczach też to było widoczne, ale nie graliśmy z tak dobrze dysponowaną drużyną(bo niektóre akcje Chorwatów po prostu mistrzostwo). Nie wiem, jakie znaczenie ma wiek naszych tuzów i głównych asów, ale jak patrzę w roczniki, to gra opiera się na panach po 30stce, którzy dodatkowo nie grzeszą szybkością. Już spotkanie z Norwegami powinno dać do myślenia... Po to powołuje się tak szeroką kadrę, żeby manewrować w trakcie turnieju, tutaj też tego zabrakło. Mam nadzieję, że po takim wyniku zacznie się budowa nowej reprezentacji, bo jeśli nie, to zostanie odcinanie kuponów. U siatkarek tego nie zrobiono i te kompromitowały się raz za razem.
Dzisiaj też porażał strach...strach przed odpowiedzialnością, strach przed podaniem, strach przed rzutem. Jedyny Szyba coś tam próbował i w pierwszej połowie Bielecki(ale ten jest darmeny w rozegraniu, bo ile on piłek zgubił na tym turniej, to trudno zliczyć). Pełne portki przed pełną halą i przed milionami widzów.
Ostatnio edytowane przez For_FuN_ : 27.01.2016 o godz. 23:01.
|