Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.01.2016, 22:14
To nieźle się moja prognoza sprawdziła hehe. Szczypiorniści to jednak potrafią horrory tworzyć.
A tak na poważnie to widocznie na tyle nas było stać. Ręczną się nie interesuję więc mogę się mylić ale patrząc na obecny przebieg turnieju to po prostu mieliśmy fart bo graliśmy w słabej grupie na początku i ogólnie mamy słabą drużynę obiektywnie patrząc.
Nie będzie tak, że na jednym składzie Szmal-Bielecki-Jurecki-Lijewski się obskoczy 20 imprez i z każdej się przywiezie medal.Nie zasłużyliśmy i tyle. Nie będzie tez tak, że Francja będzie cyklicznie zdobywać medale ME, MŚ, IO co imprezę. Sa mocni ale jak widac też nie na tyle aby być Mistrzem. Wydawałoby się efektowna wygrana z faworytami stała się jedynie wygraną z przeciętną drużyną. .
Mimo moich założeń to zapewne jednak ten wynik i Francuzów z Norwegami wpłynęły na nich mega negatywnie. Zagotowali się i tyle. Może to, że graliśmy u siebie stworzyło na nich presję, której nie wytrzymali? Ja myślałem, że jak już mają za sobą super mecz z Francją, w....... z Norwegią, przełamanie z Białorusią i na koniec mecz z Chorwacją, który można nawet przegrać 3-4 bramkami to odstawia na bok myślenie i po prostu będa grać na tyle na ile potrafią. Na pewno ten wynik 23-37 to nie jest gra "tak na ile potrafią" także zakładam, że głowa nie wytrzymała i dlatego tak wyszło.
Ale co by nie mówić to sportowo na pewno też brakuje do top 4. Francja jak się okazuje też nie taka mocna na jaką by się wydawało. Odpadają razem z nami z gry o medale także po połączeniu grup deklasuje nas para Norwegia-Chorwacja.
Wnioskuję więc, że jednak nasza grupa była słabsza i ani Francja ani my nie reprezentowaliśmy poziomu, który aspirowałby do gry o medale.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 27.01.2016 o godz. 22:18.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując