Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.01.2016, 17:45
Własnie o to chodzi, że trzeba reagować póki czas. Oczywiście też nie można popadać w absurdy tak jak pisałem wyżej, że jak jeden obcy coś zrobi to zaraz się wszystkich wytłucze. A zachód Europy sobie dał wejść na głowę nie tylko muslimom ale i wszelkiej maści lewactwu od pedałów po opluwaczy chrześcijaństwa i teraz mają to co mają.
U nas myślę, że się trzymamy dobrze i sa akcje typu protesty pod teatrem gdzie jakieś lewackie sztuki chcą wystawiać, marsze antyimigracyjne, manifestacje antyKOD itp. Niestety problem lewactwa ani imigrantów nie zniknie do zera ale w Polsce póki co wszystko mamy pod kontrolą i jeszcze pedalstwo, KOD, muzułmanie się nie panoszą jak u siebie, a jak się panosza to napotykają opór.
A ci Angole to tak jak pisałem. Tam powinna już od dawna być wojna aa jedyne na co ich stać po zamachach, gwałtach, pobiciach to jest wyjście w 15 osób z krzyżem na ulice, po czym są przeganiani. Francuzi to samo po tych zamachach, wyszli sobie w 10 osób z transparentami i ich przegoniła milicja i setki mieszkańców Francji, lewaków.
I to jest przykre. Ale tak jak pisałem, jak tam konserwatyści są pro pedalscy albo ten Front Narodowy we Francji czy jak to się zwie, mówi taką retoryką jak lewactwo (np na temat Korwina, którego określają antysemitą) to o czym my mówimy? Oni są już straceni na 99% i jedyny ich ratunek to jest radykalny front, który będzie "niósł w......." a nie dobre słowo. Ale znając życie to te ....y jeszcze w przyszłości będą się oglądały, żeby im ktoś inny dupę ratował.
Tak sobie teraz myślę, że my i oni to sa zupełnie inne światy. Jak to wszystko tam poszło w złą stronę to szok. Nawet w sprawach kibicowskich to tam jest przedszkole na trybunach i poza w porównaniu do nas czy wschodu/południa Europy.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując