Merkury napisał(a):

|
Co raz bliżej do startu tzw. rundy wiosennej, przed nami 9 spotkań decydujących o tym czy załapiemy się do pierwszej 8-ki czy będziemy walczyli o utrzymanie. W klubie pomimo szumnych zapowiedzi zmiany na lepsze (ile razy to już słyszeliśmy) nic pozytywnego się nie dzieje. Będzie bardzo trudno tą kadrą coś osiągnąć a nie jest powiedziane, że nie zostanie ona uszczuplona jeszcze bardziej vide odejście Sadloka. Z całym szacunkiem dla zawodników, którzy do nas aktualnie dołączyli trzeba sobie to jasno powiedzieć, że są to w dużej mierze gracze słabi bądź bardzo słabi - Małecki (zawodnik po ciężkiej kontuzji, bez formy od kilku lat ), Czech Odnrasek (grający w przeszłości w słabych klubach w Czechach i średniaku ligi norweskiej, którego nota bene beż żalu pożegnano w Tromso - zawodnik sprawiający problemy wychowawcze, surowy technicznie), kolejny Rafał Pietrzak (zawodnik na dzień dzisiejszy o klasę słabszy od Sadloka). Pomimo zapowiedzi właściwie co kilka dni "informatorów" o niespodziankach mamy testy Ukraińca, który przez pół roku nie grał w piłkę. Widać, że w dalszym ciągu trwa w najlepsze zabawa tym klubem do czasu wielkiej smuty po sezonie. Obecnie mamy 2 punkty przewagi nad ostatnim w lidze zespołem, chcąc nie chcąc myślenie o pucharach w tym sezonie to matrix a zaczynam w działaniach zwłaszcza właściciela dostrzegać tę zależność im dalej w las tym pomysłu i pieniędzy brak.
|
A ja dzisiaj w lesie wykopałem monetkę.