ABGwislakABG napisał(a):

W takim razie marnie ten watek odwiedziales. Ja bylem jednych z glownych "krzykaczy", jak i Incognito czy nie odwiedzajacy juz forum Palikot.
I nie tylko poprzednia ekipa rzadzaca glosowala za, obecna rowniez. Glosowania parlamentu sa jawne, z tego masz rowniez spis imienny.
|
Zle mnie zrozumiałeś... Nie chodzi mi o reakcję naszego forum ale reakcję polityków opozycji, mediów, protesty (jak to ma miejsce teraz przy programie 500 plus).
Niestety wiem dlaczego nie było protestów bo opozycja poparła ten pomysł... a łze media przemilczały temat. Co wg mnie jest skandalem :(
PIS nie jest idealny i to chyba jest dla każdego jasne... ale jest milion razy lepszy od poprzedniej ekipy, która kompromitowała się kolejnymi aferami, które to afery były zamiatane pod dywan.
Jakby nie spojrzeć jest lepiej... przestano w publicznej telewizji opluwać patriotów... Zwróć uwagę, że tym razem marsz niepodległości przeszedł spokojnie... a za PO spłoneła pewna budka pod ambasadą... a w sprawe zamieszany był szef MSW... tak przynajmniej wynika z pewnej rozmowy...
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,tit...?ticaid=116576