Wyświetl pojedynczy post
TSWthedues
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.01.2016, 15:05
Hejt jest zawsze dobry szczególnie w takim przypadku. Mimo wszystko Artur pokazał się z dobrej strony, USA lubi takich Showman'ów (czyt. pajaców). On przyciąga oglądalność i sponsorów swoich zachowaniem a przy tym jest swojego rodzaju równowagą dla tych grzecznych pięściarzy. Polonia w USA oceniła pozytywnie walkę Szpilki - na pewno nie przyniósł wstydu - chociaż wynik idzie w świat a za 10 lat wszyscy będą pamiętali jak to Szpile znieśli w kołnierzu na noszach.
Żeby było jasne nie podoba mi się, że Szpilka wyciera sobie barwy narodowe skrótem "PDW" - jest to prostackie i na pewno on sam zdaje sobie sprawę - że część kibiców szczególnie w Polsce traktuje go jak swojego rodzaju bandziora, który nadaję się co najwyżej do bitek pod remizą (ktoś - albo sam pracuje niestety na taki wizerunek).
Kibicowałem mu BARDZO z prostego powodu bo czekam na POLAKA, który zdobędzie wreszcie pas w kategorii ciężkiej. 20 lat temu budziłem się z Ojcem i słuchałem w Radiu walk Gołoty, później Adamka czy Wacha. Współczuje komentatorowi Andrzejowi Kostyrze, on czeka już od 42 lat i mam nadzieje, że za jego życia do marzenie się spełni - bardzo mu tego życzę.
Odpowiedz cytując