Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.01.2016, 13:10
Cytat:
Wiem tylko to, że za rządów PO było by tak jak w Niemczech i w krajach skandynawskich.
Chodzi mi o reakcję narodu
Ale co do rządu myślę, że Platfusy by chciały żeby było tak jak na zachodzie (zatajanie, gnojenie przeciwników islamizacji) ale to by nie wyszło bo fala protestów i oporu wśród Polaków by nie pozwoliła wyciszyć sprawy. Co by nie mówić to w krytycznych sytuacjach rząd trochę się ludzi słucha - tak jak podczas protestów na temat ACTA. Jak się narobi syfu to pod publiczkę musza działać.
A na zachodzie? Wyobrażasz sobie, że w Polsce jest zamach, ginie 120 osób, na drugi dzień wychodzi grupa 10 chłopaków z transparentem antyimigracyjnym w jakimś średnim mieście Polski i naprzeciwko nich staje kilkaset lewackich debili i ich wyzywa od faszystów? Nie ta skala. U nas by nie wyszło 10 chłopaków tylko tysiąc albo i więcej, u nas jakby ktoś z lewej strony się po takim czymś wychylił to by szybko nokaut zaliczył. Tam poniekąd rząd ma poparcie wielu takich debili z wypranym mózgiem. U nas na razie pedalstwo (chociaż te ....y i tak już sporo propagandy zasiały), gender, brudasy nie przechodzą. i niech tak zostanie na wieki.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując