Najlepsze jest to, że ci najbardziej poprawni politycznie są pierwsi do plucia na flagę, chrześcijaństwo, kiboli, na każdego kto tylko odważy się mieć inny światopogląd. Poprawni bo nie chcą urazić imigrantów a rodaków wyzywają od rasistów, faszystów, nazistów, zaścianka, ciemnogrodu, chuliganów. Beka. Nie żyłem za komuny ale właśnie tak to sobie wyobrażam - w sferze światopoglądowej (wiadomo, że tam jeszcze dochodziły do tego bieda i morderstwa) hipokryzja na 100%. Rządy debili. To jest podobny poziom do tego co w Korei Północnej, jak im umarł władca to na pokaz musieli płakać. Chociaż domyślam sie, że w tej Korei więcej jest ludzi ogarniętych i płakali bo musieli (bali się konsekwencji) a komuniści z Europy wszystko robią dobrowolnie.
I jak się zastanowić z tymi morderstwami to też nie jest tak kolorowo dzisiaj bo już przez dzisiejszy komunizm niejeden człowiek zginął w zamachu albo został skrzywdzony przez brudasów (gwałty, pobicia).
Fajnie jest żyć w prawicowej Polsce gdzie lewactwo tylko z przed komputera i zza kamery telewizyjnej może atakować.
Cytat:
|
Dziwna rzecz, kiedyś czekałem z radością na nadejście wiosny. A teraz człowiek zaczyna się bać o swoje siostry / kuzynki / dziewczyny... zwłaszcza jak ruszy kolejna fala szarańczy wraz z pierwszym podmuchem ciepła.
|
A ja jestem ciekaw, choć nieszczególnie zależy mi żeby życie to zweryfikowało, jakby Polacy (naród a nie rząd) zachowali się w obliczu napływu tej brudnej zarazy. Mam przeczucie i nadzieję, że byłoby "gorąco".