Rafal-SWL napisał(a):

nie wiem czy Ty serio jesteś tak głupi, czy "tylko" nie masz honoru? nie umiesz uwierzyć w to, że ktoś jest gotów grać za grosze, aby tylko dostąpić zaszczytu gry z Białą Gwiazdą na piersi?... uwierz koleżko istnieją ludzie dla których liczy się coś więcej niż hajs, widać Ty do takich nie należysz, pociesze Cie nie jesteś sam... takich gniotów jak Ty jest więcej, sory za uniesienie ale już nie wytrzymałem, jak można mówić że ma się Wisłę w sercu a potem przyjmować ofertę z legii? no nie rozumiem takich ludzi jak Ty i Handzlik... poczytaj sobie co powiedział Błaszczykowski gdy dostał ofertę z schalke, takich ludzi nam potrzeba!! niestety mamy takich jak Ty - patrz sadlok, jankes itp.
a potem się dziwimy że nie zostawiają serca na boisku, z takim podejściem jak kolega wyżej nigdy nie wrócimy na szczyt!
|
jak mnie nie znasz to mnie nie oceniaj. Wyrosłem z czasów kibicowania piłkarzom dla których zawsze numerem jeden będzie pieniadz. Pieniadz i rozwoj. Ale najpierw pieniadz.
Moze i jestem głupi ale nie wierze w zapewnienia grajków ze mają coś w sercu. Trudno głupi ludzie tak maja, że nie wierzą w puste słowa wypowiadane przez piłkarze, by potem nie czuć sie rozczarowanym.
Dla Ciebie i dla mnie piłka nozna to 2 rózne sporty. Dla mnie pilkarz wychodzi na boisko i wraz z pierwszym gwizdkiem zapierdala na 100% i po prostu gra w piłke. Dla Ciebie pilkarz musi miec klub w sercu by zostawiał serce na boisku .Przykre jest ze z takimi pilkarzami miałeś do czynienia, ja znam wielu ktorzy po prostu w kazdym meczu daja z siebie maksa, niezaleznie w jakiej koszulce biegają.
Masz przykład Patryka- wielkiego Wiślaka, tatuaż z Reymanem, gniazdo itd a potem on...odchodzi z klubu.Jak sie czułeś? Biorąc pod uwage to co piszesz, musiałeś przeżyć to ogromnie, a po mnie to spłynęło, bo wiem że swiatem rzadzi kasa, a prawdziwym Wiślakiem jest ten mój kolega czy tamten, który zarabiając grosze i tak kupi bilet,karnet czy koszulke i pojdzie na mecz z ostatnia druzyna, rozgrywany w deszczu. ALe bedzie dopingował swoja ukochaną druzyne by wygrała.
Dla Ciebie pilkarz jest Wiślakiem, dla mnie był kiedyś kiedy byłem młody i naiwny.
E: pozwól że zadam Ci pytanie. Masz dzieci ?