|
No zobaczymy co wyjdzie z tego obiektywizmu w TVP. Dla mnie nawet jak będą ciągnąć na swoją stronę to w kurestwie nie prześcigną PO-PSL-SLD.
A z tym socjalizmem. Czy nas to pociągnie na dno? Myślę, że aż tak tragicznie nie będzie. Raczej będzie dalsza wegetacja w codziennym życiu Polaka, który żeby się dorobić będzie musiał pracować po 20h dziennie. Myślę, że PiS się ogarnie i jak już te 500 zł na dziecko przejdzie to kolejny budżet będzie z mniejszym deficytem, a to tak ajk napisałem sprawi, że jako pojedynczy obywatele i Kraj będziemy wegetować.
Nie spodziewajmy się po podrzędnej partii wielkich zmian. Tak jak PO/PSL/SLD tak i PiS nie zrobi nic w sprawie służby zdrowia, ZUSu itp. To było wiadome, że tego nie ruszą.
Każdy lepszy rząd niż poprzedni - choćby w sferze światopoglądowej - przybliża Polskę do zwycięstwa. Każda walka i wygrana bitwa ma sens. Także małymi krokami do przodu i nie ma co się załamywać. Dzisiaj PiS a jutro może nowe pokolenie, młode pokolenie i BYĆ MOŻE pójdzie za tym lepszy byt ekonomiczny.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|