Konrad. napisał(a):

Bardzo bym prosił, abyś powiedział tutaj na forum ile zarabiasz, komu kibicuje twój szef, właściciel firmy, menedżer itp.
Ciekaw jestem co byś zrobił, gdyby przyszedł do ciebie facet w koszulce Legii, i zaoferował ci pracę w jego firmie, o lepszej pozycji na rynku, i miesięcznie dawałby dwa razy tyle na rękę...
|
- po pierwsze nie powiem Ci ile zarabiam bo nie jestem osobą publiczną, więc nic Ci do tego koleżko

- po drugie, ciekawe czy wiesz że temu marnemu piłkarzynie (sory ale dla mnie koleś jest marny, nie chodzi mi tutaj o jego umiejętności ale o honor i zasady!) Handzlikowi oferowano 9 tyś miesięcznie! a ma dopiero 17 lat! 9 tysiaków to pewnie nawet Ty nie zarabiasz, więc jeśli ktoś w tak młodym wieku miał tak satysfakcjonującą ofertę z klubu, który podobno ma W SERCU, to nigdy nie zgodziłby się przejść do jednego z największych wrogów, nic bym nie mówił gdyby Handzlik nie .......ił wszędzie o tym że kocha Wisłe! albo jest zbyt młody aby znać pojęcie miłość, albo zbyt głupi i zachłanny. Ja osobiście obstawiam obie wersje
i proponuję skończyć temat o tym kimś, dla nas już nie istnieje, sprzedał siebie i swoje wartości które wszędzie ogłaszał, dla mnie jest nikim!
i powiem Ci na koniec, że ja gdybym miał okazję być piłkarzem, to nigdy nie założyłbym na siebie koszulki - sracovii, legii, lecha, korony, arki. dziękuję i dobranoc. pozdrawiam ludzi zasad, Ciebie nie bo najwyraźniej ich nie masz.