Wyświetl pojedynczy post
krzaq12
Senior Member

Od: 05.2015

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.01.2016, 23:25
Walka o puchary to w obecnych czasach nie tylko nakupowanie piłkarzy, bo to dziś nie daje gwarancji na sukces, przykład Lechii, czy Legii która wydała sporo ostatnio a i tak po 22 kolejkach uznaje wyższość Piasta.
Uregulowanie zaległości to pierwszy ,,dobry" krok do odbudowy, gwarantuję Wam, że ten zespół będzie inaczej grał, dostając regularne wypłaty, oczywiście tacy zawodnicy jak Uryga czy Rafael nie zaczną nagle brylować w tej lidze ale zespół jako całość powinien się lepiej spisywać.
Dobrze, że w klubie widzą konieczność wzmocnienia ofensywy, to cieszy. Nie sądzę abyśmy walczyli o utrzymanie.
Transfer Ondraska daje nadzieje bo gość w przeszłości strzelał bramki a nie plątał się od klubu do klubu szukając swojego miejsca na ziemi. Małecki to jest zagadka, totalna jak dla mnie. Nie wiem czego się po nim spodziewać, focha za 2 tygodnie, awantury czy odrodzenia, ale dajmy mu czas, bo nic innego nam nie zostało (no chyba że testów nie zaliczy)
Mnie cieszy że chcemy wzmocnić skrzydła, prawe skrzydło, jak to mówił Pawłowski na konferencji (ponoć na początku tygodnia 3 zawodników ma przechodzić testy medyczne: Ondrasek, Małecki i chyba to prawe skrzydło), bo w mojej ocenie boki pomocy w rundzie jesiennej wyglądały jeszcze gorzej niż środek pola.
Odpowiedz cytując