Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.01.2016, 21:53
Griszka30KR napisał(a):Wyświetl post
To nie istotne,ale obaj panowie na tej konferencji wygladli jakby byli tu za kare ,albo uśwaidomili sobie w jakie bagno wdepneli.To tylko moje odczucie,na ocene oczywiscie przyjdzie czas,ale jakoś tego nie czuję.
A ja mam wprost przeciwne odczucia.
Pierwsze konferencje poprzedników:
Basałaj - wiele bajek, zapowiedz marnotractwa i kiepskiego zarządzania - wiele prostych spraw nie zostało zrealizowanych. Zdecydowanie za dużo obietnic, choć jak nikt wcześniej i później nie posiadał tyle środków $ jak Basałaj.
Bednarz - chaos, tragedia, wiszenie nad przepaścią - a fakt faktem, że gdy przechodził Bednarz nie było tak źle, jak było chociażby miesiac temu. Już na wstępie ogłaszając, że jest źle popełnił niewybaczalny grzech.
Gaszyński - miało być sprawnie, duże zapowiedzi, olbrzymie nadzieje i wyszła.. kicha. Może i nie w pełnym stopniu z jego winy, ale nie sprostał zadaniu.

I w końcu Dulin - może i nudnie, ale jak dla mnie bardzo rzeczowy człowiek, który na pewno nie buja w chmurach jak poprzednicy. Nie rozwlekał tematów, wiele nie obiecywał - poza wzmocnieniami i licencją. Tyle wystarczyło by uspokoić kibiców. No i kwestia płynności. Czuć że Cupiał sypnął kasą, może też dlatego że ma człowieka który nie wyrzuca ich w błoto. Wolę nudną stabilizacje i krok po kroku w dobrą stronę.

Z tej konferencji na pewno pozytywne jest to że Pawłowski zamierza bacznie monitorować drużyny juniorskie, o czym wspominał też Sege. Jest paru grajków z lepszymi papierami od Handzlika i trzeba na nich chuchać i dmuchać.
A co do jego warsztatu trenerskiego - na pewno ma większą charyzmę niż Moskal, a jak ustawi drużynę - czas pokaże.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 08.01.2016 o godz. 23:46.
Odpowiedz cytując