twsdfan napisał(a):

Niedowiemy sie ile dostał Mały na miesiąc, biorąc pod uwage nasza kondycje finansowa, nie moze to byc duza kwota. Oglądałem pare meczy Pogoni z Małym w składzie po powrocie z kontuzji i widziałem starego Małeckiego, ktory szarpał i robił wiatr na skrzydle. Nie rozumiem coponiektorych, mozna powiedziec ze na koncie mamy 0 (słownie: zero ) pln, a mimo wszystko klub robi jakies trensfery! Jestem optymista i wierze ze i Maly i Zdenek, odpala.
Zobaczymy czy to na tyle transferów, czy jeszcze coś się szykuje... ktos cos?
edit. wiertar, "myslae ze za polowe tej sumy mozna wyciagnac jakiegos perspektywicznego skrzydlowego np. z 1 ligi ktory może sie rozwinać i ktorego mozna sprzedac i zarobić jezcze na nim."
daj przykład kiedy zrobilismy tak jak opisałeś? Mi jedynie Kuba do głowy przychodzi... nawet swoim wychowankom nie dawaliśmy szans, żeby mogli sprzedać swoje zdonosci, a co dopiero jakims grajkom z zaplecza... chyba ze Denisa bierzemy pod uwage, no ale poki co.. 
no offence, tylko to zdanie strasznie przykuło moja uwage
|
to niczego nie zmienia, ten śmieć nigdy nie powinien dostać w Wiśle drugiej szansy, pytaniem jest dlaczego nasz bezpłciowy Prezes godzi się na taki deal.