Wyświetl pojedynczy post
art
Senior Member

Od: 11.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.01.2016, 09:10
filipowski napisał(a):Wyświetl post
Bardzo dobra decyzja z Małeckim,potrzebujemy piłkarzy z jajami.Kto u nas w drużynie ma jaja ? Głowacki Burliga, reszta to ciepłe kluchy albo zwyczajne pipeczki które mają w dupie,że przegrywamy mecze.
Skoro nie stać nas na ściąganie piłkarzy z dobrą techniką to ściągajmy walczaków i takich dla których ten klub będzie ważny .
Nie sądzę żeby piłkarsko Małecki okazał się niewypałem,utkwił mi w pamięci jego powrót po kontuzji i mecz w Poznaniu(?) odbiór piłki w środku i prostopadłe zagranie po którym padła bramka dla Pogoni.

ps : akcja Małego http://ekstraklasa.tv/bramki/lech-po...afia-do/v4ssld
Jak już jesteśmy przy gościach z jajami i walczakami to jak można pominąć Mączyńskiego? Pewnie Małecki po paru tekstach o miłości i przywiązaniu, powiedzianych najgłośniej jak tylko potrafi znowu będzie uwielbiany, a goście tacy jak Mąka po cichu robią swoje i są tam gdzie są... (czytaj reprezentacja i pewnie przyszły kapitan Wisły, no chyba, że Mały sam się wybierze). Jakoś bardziej pasuje mi Mączyński w jednym rzędzie z Głowackim i Sobolem niż Małecki.

Pogrubiony cytat coś mówi? Tak, Mączyński gość wyśmiewany, przyszedł praktycznie sam do Nas, bo zawsze chciał tu grać po prostu, a możliwości na pewno miał dużo do wyboru jeśli chodzi o kluby po powrocie z Chin. Walczak? Trzeba zobaczyć mecze i to jak zachowuje się po wielu akcjach, ciągle mobilizuje, tłumaczy. Były zarzuty, że stracił forme pod koniec rundy. Prawda, stracił forme, bo w ogóle ją miał! Niektórzy w ogóle nie dojechali z formą.
Odpowiedz cytując